loading...

Bicicleta pentru femei

Bicicleta pentru femeiCu un design modern si finisaje urbane, o bicicleta dama poate inlocui toate accesorile de lux si poate intoarce orice priviri.

Adolsescentele nu merg pe bicicleta sau cel putin asa declara Darlington Media Group care incearca sa rectifice problema cu o campanie pentru a le incuraja pe tinerele fete sa folosesca cat de mult pot bicicleta.

Cu cativa ani in urma, Biroul National al Copiilor a publicat o cercetare care arata ca, in media, baietii folosesc bicicleta aproximativ 138 mile pe an iar fetele doar 24 mile.

Proiectul celor de la Darlington a inceput cu producerea unui documentar numit “beauty and the bike” (frumusetea si bicicleta) in care relateaza o calatorie facuta de catre un grup de adolescente la Bremen, in Germania, unde au intalnit multi iubitori de ciclism si au aflat despre bucuriile drumului deschis.

In afara de titlu, BATB, care, intamplator a fost folosit pentru un sistem similar in trecut, site-ul lui Darlington spune clar ca ei sunt dornici sa abordeze o problema importanta de a ramane fashion chiar daca esti pe bicicleta.

Sunteti pasionat de tot felu de sporturi, la Sportaddict.ro gasiti accesorii doar de cea mai buna calitate .

Multe campanii de acest gen incearca sa incurajeze femeile de toate varstele sa foloseasca cat mai mult bicicleta.

In afara de sfaturi privind moda si frumusetea pe bicicleta care pot fi niste probleme adevarate pentru unele fete pe langa lipsa de piste decente pentru ciclisti si probleme de siguranta care fac ca drumurile noastrea sa adopte o perspective cu totul neatragatoare.  Aceste sunt probleme serioase care pun biciclistii neexperimentati in situatia de a renunta la acest sport.

Majoritatea oamenilor au invatat cum sa mearga cu bicicleta de cand erau copii si poate dupa cativa ani multi au renuntat. Poate ar trebui sa luati in considerare stergerea prafului de pe bicicleta veche si sa o folositi din nou.

Daca nu sunteti convins ca ar trebui sa folositi o bicicleta, aici sunt 20 de motive care ar trebui sa va indemne catre acest sport.

  • Nu aveti nevoie de permis de conducere pentru a folosi o bicicleta
  • O sa ajungeti la destinatie mult mai repede decat daca mergeti pe jos
  • Ciclismul va ajuta sa va eliberati de stress
  • Ciclismul arde 500 de calorii pe ora. Daca veti folosi bicicleta cel putin o ora pe zi, veti da jos aproximativ jumatate de kilogram pe saptamana
  • Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la trafic
  • Nu trebuie sa inconjurati blocul in cautarea unui loc de parcare

Pentru cele care nu folosesc o bicicleta dama, acesta poate fi un bun inceput, un nou stil de viata, mult mai sanatos si plin de avantaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *