loading...

Cauciucuri de iarna Goodrich oferite de Anvelomag.ro

Cauciucuri de iarna Goodrich oferite de Anvelomag.roAnvelomag.ro este un online shop specializat pe grupe de anvelope pentru toate tipurile de autovehicule. Orientarea catre un anumit tip de produs, sau altul se va face, pe langa tipul si scopul utilizarii autovehiculului si in functie de conditiile de trafic.

Atfel deosebim pe anvelomag.ro urmatoarele categorii de anvelope: de vara, cauciucuri de iarna si cele despre care se considera ca ar asigura functionalitatea autovehiculului indiferent de anotimp, anvelopele all seasons.

Oprindu-ne pentru o secunda asupra modelelor de anvelope de iarna puse la dispozitie de catre Anvelomag.ro, putem observa inca de la inceput raportul calitate pret. Poti gasi aici foarte multe modele care sa te ajute in demersul tau de a-ti proteja autovehiculul, protejand in acelasi timp si bugetul alocat acestui lucru.

Sa luam ca studiu de caz un cauciuc de iarna de la Goodrich.  Acesta este doar unul dintre brandurile cunoscute si distribuite si recomandate de catre Anvelomag.ro. Brandul ofera modele de cauciucuri iarna, vara, 4×4 all terrain, produse ce asigura rularea autovehiculului in conditii de siguranta si control deplin, protectie si un nizel scazut de zgomot.

Cauciucurile de iarna Goodrich ofera control si manevrabilitate in orice conditii de carosabil, cea mai importanta caracteristica pe considerente de siguranta fiind  abilitatile foarte bune de franare in cazul carosabilului alunecos. Modelele de iarna au un design agresiv cu lamele si canale puternice proiectate sa  asigure tractiunea, stabilitatea si control. Sa luam ca exemplu, pentru cazul autovehiculelor usoare modelul de cauciuc de iarna GOODRICH WINTER G 165/70R14 81 T. Acest produs este destinat autoturismelor mici si medii, ce prezinta aderenta foarte bune in conditii de zapada si gheata datorita lamelarii suprafetei de rulare.

Latimea anvelopei este de 165 mm, cu o inaltime a acesteiade 70%. si capacitate maxima de incarcare de 462 kg/ anvelopa. Este un produs foarte accesibil, ce respecta pe deplin un raport calitate-pret.

In privinta anvelopelor de iarna 4×4 ne atrage atentia modelul GOODRICH WINTER SLALOM 215/65R16 98 S, un model cu indice de viteza specific vehiculelor de teren si a vehiculelor comerciale usoare, insemnand ca viteza maxima la care anvelopele pot transporta sarcina de incarcare este de 180 km/h. Este un tip de anvelopa recomandata pentru SUV-uri, format dintr-un tip de cauciuc pe baza de polimeri foarte rezistenti la tractiune. Greutatea maxima recomandata este de 750 kg/ anvelopa (indice de sarcina 96). Produsul poarta marcajul M&S, ceea ce inseamna ca este conform legislatiei in vigoare, iar nivelul de zgomot este in limita a 72 dB.

Pentru ca niciun domeniu nu ramane neacoperit, Anvelomag.ro pune la dispozitie din aceeasi brand si anvelope iarna cargo. Serveste drept exemplu modelul Goodrich Activan Winter 195/70R15 104R, model cu indice de viteza clasa R- vehicule comerciale cu limita de transportare de 170 km/h. Latimea anvelopei este de 195 mm si inaltimea anvelopei de 70%. Acstea sunt anvelope ce prezinta excelente proprietati de manevrare a autovehiculului pe suprafete uscate si umede (reduce riscul acvaplanarii) datorita canelurilor longitudinale si a marginilor multiple.

Datorita faptului ca anvelopele de iarna au devenit obligatorii, este necesar sa alegem in deplina cunostinta de cauza si raspundere. Siguranta in conditii de trafic de iarna este foarte importanta , de aceea va invitam sa vizualizati mai multe modele si specificatii tehnice de produs pe site-ul nostru www.anvelomag.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *